25 Temmuz 2014 Cuma

Zanox Türkiye'den Çekiliyor!

İnternetten satış ortaklığı ile para kazanma platformlarından biri olarak bilinen zanox Türkiye pazarından çekilme kararı aldı. Xticaret gibi satış ortaklığı programlarıyla rekabet edemeyen zanox Türkiye'den çekilirken yurtdışındaki aktivitelerine tam gaz devam edecek.


İnternetten para kazanmak denince en çok kazandıran sistem satış ortaklığıdır. Satış ortaklığı yapabilmeniz için bazı satış ortaklığı sitelerine üye olup satış ortaklığı programlarına dahil olmanı gerekiyor. Bu platformlardan biri olan zanox artık ülkemizle olan tüm bağlantısını kesiyor. Eğer zanox üzerinden satış ortaklığı yaparak para kazanıyorsanız hemen içerideki bakiyenizi çekmenini öneririm. Çünkü ''sistemde kalsın ihtiyacım olduğunda çekerim'' diye düşünüyorsanız içerideki bakiyeniz binlerce TL bile olsa kuş olup uçacaktır.



Bunun yanı sıra zanox ile satış ortaklığı yaptığınız, size özel linkinizi gömdüğünüz text ya da banner reklamların hiç bir hükmü kalmayacak. Zanox ile alakalı geçmişte yaptığınız tüm satış ortaklığı çalışmalarınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Bunun için başlıca satış ortaklığı sitelerini sizlerle paylaşıyorum:


  • Xticaret
  • Adtriplex
  • Reklamaction
  • Gelirortakları






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder