14 Nisan 2014 Pazartesi

Sermayesiz Ticaret Yapıp Zengin Olma Fırsatı (%100 Gerçek)

 En zengin kişilerin servetlerini ticaret sayesinde kazandıkları şüphe götürmez bir gerçektir. Maaşla çalışan ve rahat yaşayabilen iyi gelirli meslek sahibi insanlar dahi sürekli ticaret yapmayı düşünmektedirler. Çünkü ticaret yaparak kazanabileceğiniz paranın miktarı hayal edebildiğiniz kadardır. Ancak normal şartlarda ticaret yapabilmek için belli bir sermaye ve ticari zekaya ihtiyaç var. İşte bu yazımda sizlere hiç sermayeniz olmadan, risk almadan ve ticari zekanız olsa da olmasa da yapabileceğiniz müthiş bir para kazanma yöntemini anlatacağım.



 Bu sistemin adı Affiliate Marketing ya da Türkçesiyle Satış Ortaklığı. Satış ortaklığı internet üzerinde size ait olmayan ürünlerin ya da hizmetlerin tanıtımını yaparak, gerçekleşen satış başına komisyon kazanmaya dayalı %100 güvenilir ve helal bir sistemdir. Yaklaşık 20 yıldır yurt dışında büyük bir kitleye hitap etmekte ancak ülkemizde daha çok yeni bir sistem olan satış ortaklığı, size elinizi taşın altına koymadan ticaret yapma fırsatı sunan dahice bir internetten para kazanma yöntemidir. Detaylı bilgi için tıklayınız...


 Satış ortaklığı sisteminin diğer internetten para kazanma sistemleri arasındaki en büyük farkı hiç sermaye gerektirmeyen ve başladığınız gün bile para kazandırabilen bir sistem olmasıdır. Elbette çok çok kolay bir sistem değil yani sonuçta para kazanacaksınız çok kolay olması beklenemez fakat evinizde, bilgisayarınızın başında oturarak kazanacağınızı düşünürseniz ne kadar zor olabilir ki?.. Zor bir sistem de değildir kıyaslayarak şöyle anlatabilirim; Asgari ücretle sabah 8 akşam 5 çalışan biri günde 2 saatini bu işe ayırarak kısa süre sonra düzenli olarak maaşından daha fazla parayı her ay kolayca kazanabilir. İşin güzel yanı sistematik bir şekilde bu kazancı bir süre sonra otomatikleşecek ve 2 saat bile çalışmasa da o geliri elde edebilecektir.


  Satış ortaklığı ile sermaye kullanarak da para kazanmanız mümkün ancak şart değil yalnızca bir yöntem. Siz de tahmin ediyorum ki herkes gibi sistemin gerçek olup olmadığını test etmek için sermaye kullanmadan para kazanmaya çalışacak ve başarılı olduğunuzda daha fazla satış elde edebilmek için cüzi sermayeler harcayarak kazancınıza kazanç katacaksınız. Satış ortaklığına başlayan kişiler genelde bu yolu izler zaten olması gereken de budur çünkü internette okunan herşeye hemen güvenilmemelidir. Çok fazla dolandırıcı ve umut taciri olduğunu internete çok az aşinalığı olan herkes bilmektedir.



 Satış ortaklığı sistemi oturduğu yerden para kazanmak isteyen girişimcilerin gün ışığıdır. Bu işi isterseniz ek gelir olarak görün isterseniz vakit geçirmek için yapın, eğer kolay vazgeçen biri değilseniz yani azimli bir kişiliğiniz varsa para kazanacağınız garantidir. 




  Bu işi yapabilmek için bilgisayarı çok iyi bilmeniz şart değil, ingilizce bilmeniz şart değil, öğrenim durumunuzun da hiç bir önemi yok. Yalnızca ihtiyacınız olan kararlı bir kişilik ve okuma yazma bilmek...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder