29 Nisan 2014 Salı

Evde Çalışarak Bir Doktordan Daha Fazla Kazanabilirsiniz!

 Başlık ilginizi çekti değil mi? İnanması güç ama çok doğru! Yalnızca evinizde oturarak aylık geliriniz bir doktorun gelirinden kat kat fazla olabilir. Nasıl mı? Elbette internetin en çok kazandıran sistemi olan Affiliate Marketing yani Satış Ortaklığıyla!..


 Yıllarımızı eğitimle geçiriyoruz. İlkokul çağından itibaren sınav stresiyle tanışıyoruz, lisede üniversite sınavı hayatımızın gidişatını belirliyor. Üniversiteyi kazansakta yetmiyor vizeler finaller derken bitirsek bile kpss, yds, ales vs. derken yıllarımızı birileriyle yarışarak geçiriyoruz. Bir doktor, mühendis, öğretmen olabilmek için bu kadar yoldan geçmemizin tek sebebi hayatımızın geri kalanını daha rahat geçirebilmek için gerekli maddi imkanlara sahip olabilmek.

 İşin bir de eğitimle alakası olmayan ticari kısmı var. Yani küçük yaşlarda okulu kendi isteğiyle ya da mecbur kalarak bırakıp iş hayatına atılan kimselerden bahsediyorum. Onların bir çoğu siz eğitim hayatınızı tamamlayana kadar belli bir birikime sahip olup hayatlarına çoktan yön vermiş oluyorlar. Para kazanma yolunda zeki ve girişimci olmak üniversite mezunu olmaktan çok daha önemli bir özelliktir. Ticaretin para kazanmak için ne kadar etkili bir yol olduğunu anlatmama gerek yok diye düşünüyorum. Ticaretle uğraşan bir kişi, iyi mevkideki bir yöneticinin aylık gelirini bir saat içinde rahatlıkla kazanabilir.



 Bu sitenin kuruluş amacı ziyaretçilerine bir şeyler satmak değil internetten para kazanmak isteyip nasıl yapacağını bilmeyen kişilere, yalnızca denenip kanıtlanmış etkili yolları göstermektir. Bu süreç esnasında kazandığı ilk paranın heyecanıyla bana özel olarak ulaşıp teşekkürü çok görmeyen takipçiler bu siteyi amacına ulaştırıyor!



 Bir ev hanımını ele alalım, eğitim düzeyi ilkokul olsun. Aile bütçesine katkı yapmak için işe girmesi gerektiğini varsayalım mesleği olmadığı için iş bulmakta zorlanacak bulsa bile ülkemizde net asgari ücret olan 846TL ile işe başlayabilecektir. Bu sözü geçen rakam resmiyette ödenmesi gereken rakamdır. Bir çok iş veren vasıfsız elemanlarına bu meblağayı bile ödememektedirler.


 Peki size bu ev hanımının evinden çıkmadan bilgisayar başında ticaret yaparak, bilgisayar başında günde 1-2 saatini geçirerek kısa süre sonra haftada bir asgari ücret kazanabileceğini söylesem!.. Evet yanlış duymadınız günde 1-2 saat bilgisayar başında oturarak ayda 3384 TL'den fazla kazanabilir. Bu 3310 TL olan doktor maaşından daha çok kazanabileceği anlamına geliyor.



 Mesleği olmayan bir ev hanımının bile evinde çalışarak bir doktordan daha fazla para kazanabileceği bu işin adı Affiliate Marketing yani Satış Ortaklığı Sistemi! Bu işe hemen başlamak için sabırsızlanıyorsunuz dimi? Çok haklısınız çünkü ne kadar erken başlarsanız o kadar çabuk kazanmaya başlarsınız. Satış Ortaklığı Sistemi ve Satış Ortaklığı Sisteminden en çok para kazandıran rehber olan GooMass hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder