18 Mayıs 2014 Pazar

En Hızlı Para Kazanma Yöntemi

 Herkesin yaşamını sürdürmesi için paraya ihtiyacı vardır ancak kimi zaman öyle olaylar yaşarız ki çok hızlı bir şekilde büyük miktarda para kazanmamız gerekebilir. İşte bu tarz durumlarda yasa dışı işlere bulaşmadan çok çabuk para kazanmak için size süper bir iş anlatacağım. Daha önce de çok kez bahsetmiş olmama rağmen bu diğerlerinden biraz farklı. Çünkü aşağıda anlatacağım para kazanma yöntemi, internette en hızlı para kazanma yöntemidir.



 Bu blogun takipçisiyseniz internetten nasıl para kazanabileceğinizi ve dolayısıyla da satış ortaklığı sistemini kesinlikle biliyorsunuzdur. Affiliate marketing yani satış ortaklığı sistemi dünyada 20 yıldır işleyen ancak ülkemizde 3-4 yıllık bir mazisi olan bir internet komisyonculuğu işidir. Bu işe hiçbir sermaye koymanıza gerek yoktur. Bu işin hiçbir riski yoktur. Satış ortaklığı sistemi tamamen helal ve yasal bir internetten para kazanma yöntemidir. Satış ortaklığı sistemi bir kolay para kazanma yöntemi değildir. Yalnızca sizin girişimciliğinizi kullanarak diğer insanlardan bir adım öne geçtiğiniz için müşteri konumundan çıkıp satıcı konumuna terfi ettiğiniz dolayısıyla bunun meyvesi olarak para kazandığınız bir internetten para kazanma yöntemidir. Bu yazımda Affiliate Marketing yani Satış Ortaklığı sisteminin üzerinde daha fazla durmayacağım, detaylı bilgi istiyorsanız buraya tıklayarak satış ortaklığı sistemi hakkında herşeyi öğrenebilirsiniz...

 Yukarıda söylediğiklerim satış ortaklığı sistemi hakkında tamamiyle doğru bilgilerdir ancak satış ortaklığı sistemi de içinde iki yönteme ayrılır, bu yöntemlerden biri hiç sermaye gerektirmez fakat zamanla para kazandırır diğeri ise 50-100TL gibi küçük sermayeler koyularsa aynı gün para kazandırmaya başlayabilir. Bunlar; çiftçi ve avcı yöntemidir. 



 Çiftçi Yöntemi: Satış ortaklığına başlayıp çiftçi yöntemini uygulamak isterseniz, kendinize uygun bir ürüne satış ortağı olup, ürünü kendi yöntemlerinizle internette insanlara tanıtıp satmaya çalışırsınız. Verilen her sipariş üzerinden komisyon kazanırsınız. Bu tanıtımı tamamen kendi belirlediğiniz yöntemlerle yaptığınız için bu sizin emeğinizi ve zamanınızı alacaktır ancak hiç para harcamadan para kazanmaya başlayacaksınız. Bu yöntem satış ortaklığına yeni başlayan kişilerce çok tercih edilir çünkü bu işe yeni başlayan kişiler kazanmadan harcamak istemez. Bir ürüne satış ortağı olduğunuzda bunu internetteki her türlü platformda tanıtma imkanınız vardır. Örneğin; bir sivilce kremine satış ortağı olduğunuzu varsayalım. Facebook'ta bir sayfada yorum olarak bile bu ürünün tanıtımını yapsanız binlerce kişi arasından 3-4 kişi ürünü satın alacaktır. Bu da 40-50 TL arası bir kazanç elde etmeniz anlamına gelir. Burada olaya bakmanız gereken açı şudur; Sivilce daha çok ergenlik döneminde olan gençlerin ortak problemidir ve siz onların çoğunlukta olduğu grup ve sayfaları hedef alırsanız satış yapma ihtimaliniz doğal olarak artacaktır. Hele ki böyle bir sayfanın adminiyseniz işiniz çok daha kolay olacaktır. Her gün bir kez bu ürünü paylaşsanız, 10 kişi satın alsa otomatik olarak 100TL hesabınıza geçecektir. 10 satış çok mütevazi bir sayıdır ancak başlangıç için günde 100 TL yeterli olacaktır. Bu bahsettiğim yalnızca bir ürün ve bir tanıtım yöntemi ile kazanacağınız paradır. Bunu arttırmak tamamen size bağlı...

 Avcı Yöntemi: Satış ortaklığında avcı yönteminin çiftçi yöntemine göre artıları ve eksileri vardır. Mesela çiftçi yönteminde bahsettiğim tanıtımı yapmak için bir çaba sarfedersiniz, bazen hemen kazanmaya başlayamaz beklemek durumunda kalırsınız. Eğer bu sıkıntılı süreci yaşamak istemiyorsanız cüzi sermayelerle sattığınız ürünün reklamını yapabilirsiniz. İnternette insanlara kendi çabanızla tanıtmak yerine Google Adwords'e istediğiniz reklam bütçesi üzerinden anlaşırsınız ve o Google aramalarında sizin reklamınızı potansiyel müşterilere tanıtır. Tıklama başına ücretlendirilen bu Adwords reklamlarına ister 10 TL sermaye koyun ister 100TL tamamen sizin bütçenize bağlı. Bölgeden bölgeye verdiğiniz reklamın kelime sayısına göre değişiklik gösterebilen reklamlarınıza insanlar tıkladığında tanıtımını yaptığınız ürüne gideceklerdir. Her tıklama sizin sermayenizden ortalama 0.5 kuruş götürecektir. Ancak siz 100 tıklamada 5 satış yapsanız bu 10TL'lik sermayeyle  10 satış yapacağınız anlamına gelecektir. Yani 10 TL sermayeniz hiç emek harcamadan 100TL olacaktır. Bu yöntem size çok hızlı para kazandırır. Doğru reklam optimizasyonuyla çok daha büyük oranlarda geri dönüş alabilmeniz mümkün. 



  Benim kişisel tavsiyem satış ortaklığı sisteminde her iki yöntemin beraber kullanılması. Bu şekilde kazancınızı maksimum seviyeye ulaştırabilirsiniz. Ancak bu yazımın amacı en hızlı para kazanma yöntemini size tanıtmak olduğu için Avcı Yönteminin altını çizmek istiyorum. Unutmayın vermeden alamazsınız. Bir şeyler kazanmak için önce az da olsa para ve emek harcamanız gerekir. Hiç para harcamadan zengin olan kimse yoktur. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Herkese şimdiden bol kazançlar diliyorum... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder