7 Nisan 2014 Pazartesi

Günde 1 Saat Çalışarak Ayda 2000 TL Kazanılır Mı?

 Herkesin merakla okuyacağı bu yazıya başlamadan önce tüm samimiyetimle şunu söylemek isterim ki tembel, üşengeç ve çabuk pes eden güçsüz kişiler bu yazıyı okuyup zaman kaybetmesin. Çünkü burada yazacağım şeyleri okuyup heveslenen ancak saman alevi gibi iki gün sonra vazgeçen insanların olumsuz yorumları yüzünden internetten para kazanmak halk arasında mümkün değilmiş gibi algılanmaya başladı.

 Evet günde yalnızca 1 saat çalışarak ayda 2000tl kazanabilirsiniz! Belki bugüne kadar siz de böyle bir şeyin mümkün olamayacağını düşünüyordunuz ancak bu yazı eminim ki olayın iç yüzünü size gösterecek. Her şeyden önce son yıllarda internetin hayatımıza ne kadar çok girdiğini ve dünyada bu kadar insanın aktif şekilde kullandığı interneti para kazanmak için
kullandığınızda ne denli büyük bir potansiyele sahip olacağınızı bir düşünün. Son yıllarda internete bu ticari zeka ile yaklaşan kişiler internetten çok büyük paralar kazanmakta. Ev işlerinden arda kalan zamanını değerlendirmek isteyen ev hanımlarından harçlığını çıkarmak isteyen öğrencilere, ek iş olarak yapanlardan meslek olarak gören profesyonellere hatta işi büyütüp şirketleşen girişimcilere kadar çok geniş bir kitle aktif olarak internetten para kazanmakta.

 İnternetten kolayca para kazanmak için bir çok yol var fakat Türkiye'de kolay para kazanmak deyince insanlara diretilen hemen herkesin en az bir tanıdığından duyduğu sistem Network Marketing. Bu sistem üye kazandır para kazan, kazandırdığın üye yeni üyeler kazandırıp para kazansın mantığına dayalıdır. Network Marketing sisteminde parayı her zaman hiyerarşinin en tepesindekiler kazanır, alttakiler ise yukarıdakilere para kazandırmak için didinir dururlar. Bu sistem ile çok para kazananlar vardır ancak bu kişiler pazarlama ağını kuran kişilerden başkaları değildir. Size elbette Network Marketing sistemini anlatmayacağım, bu bizim konumuzun çok dışında kalan, konumuzla hiç alakası olmayan bir sistemdir.

 Size tanıtmak istediğim sistem Affiliate Marketing yani Türkçesi ile Satış Ortaklığı..! Satış ortaklığı sistemi; Sizin kimseye bağımlı olmadan tek başınıza internet bağlantısı olan bilgisayarınızdan yapabileceğiniz bir online komisyonculuk sistemidir. Bazı ürün sahipleri ürünlerini daha fazla müşteriye ulaştırabilmek için xticaret.com gibi sitelerde ürünlerinin pazarlamasını yapacak satış ortakları ararlar ve o satış ortaklarına sattıkları ürün başına komisyon verirler. Bu sayede ürün sahipleri ürünlerini tanıtmak için reklam ve pazarlama giderlerine bütçe ayırmak zorunda kalmayıp çok büyük kitlelere ürünlerini tanıtma şansına erişirler. Satış ortakları da kendilerine ait olmayan ürünleri yalnızca kendi belirledikleri yöntemlerle internette insanlara tanıtarak sattıkları her üründen %70'lere varan komisyonlar kazanırlar. Nasıl başlayacağınızı öğrenmek ve için Devamını okuyun...




 Gördüğünüz gibi satış ortaklığı sistemi internetten para kazanma yöntemlerinin arasında en güçlü olanı. İnternetten para kazanma yolları yalnız bununla da sınırlı değil elbette. Siz kendinize güvendiğiniz sürece bu sistemden kazanacağınız paranın sınırı yok. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey azim ve özgüven. İnternette saatlerini boş muhabbetle geçiren insanlar arasından çıkıp o zamanı paraya çevirmek istiyorsanız bu sistemi denemenizde fayda var. Ancak tekrar etmek istediğim şey kararlı olmanız ve vazgeçmemeniz gerektiği. Ben ne zaman başladığım işi yarım bıraktıysam başarılı olamadım, ne zaman hırsla istediğimi elde edene kadar emek harcadıysam karşılığını muhakkak aldım. Satış ortaklığı da hırsla başlayıp asla pes etmeyeceğim diyerek azimle sürdürdüğüm ve ilk kazandığım parayı elime aldığımda asla vazgeçemediğim bir sistemdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder