17 Nisan 2014 Perşembe

Uyurken Bile İnternetten Para Kazanabilirsiniz!

 Çalışarak para kazanabilirsiniz ancak size burada yatarak hatta uyuyarak para kazanmayı anlatacağım. Elbette bir anda uyurken para kazanmaya başlayacaksınız demeyeceğimi tahmin ediyorsunuzdur. Size çalışmadan para kazandıracak olan sistemin adı Affiliate Marketing yani Satış Ortaklığı. Bu sistemde kısa süreli bir çalışma ile sistematik ve düzenli gelir elde edebilirsiniz. Ne kadar çalışırsanız o kadar kazanırsınız. Satış ortaklığı sistemi ile uyurken bile para kazanmak denince herkesin aklına direk GooMass geliyor...



  İnternetten para kazanmak isteyen kişilerin vazgeçilmez rehberi olan GooMass, yalnızca Google ve Facebook kullanmayı bilenlere bile çok para kazandırabiliyor. İnternette başkalarının ürünlerini satarak komisyon kazanmaya dayalı olan satış ortaklığı sistemini tüm hatlarıyla öğretiyor ve internetten para kazanmak isteyen kişilerin ''Facebook'ta nasıl para kazanırım?'', ''Google'da nasıl para kazanırım?'', ''Satış Ortaklığının püf noktaları nelerdir?'', ''İnternetten nasıl para kazanırım?'' gibi sorularına en etkili cevabı veriyor. İnternette, oturduğunuz yerden para kazanma hayalinizi gerçeğe dönüştüren bu eğitim kitinin içindekileri uyguladığınız takdirde ilk günden para kazanmanız kaçınılmaz oluyor.

 En güncel internetten para kazanma yöntemlerini sizlerle paylaşan GooMass Eğitim Kiti size internetten para kazanabileceğiniz bütün yöntemleri anlatıyor. Ancak bunlardan en etkilisi ve en çok kazandıranı satış ortaklığı olduğu için onun üzerinde daha fazla duruyor. ''Neden satış ortaklığı?'' dediğinizi duyar gibiyim. Satış ortaklığı çünkü siz başkalarının ürünlerini internette tanıtarak onları sattığınızda %80'lere varan komisyonlar kazanıyorsunuz. Evet %80 komisyon bir çoğunuzu şaşırtmış olabilir ama kesinlikle doğru! Size daha iyimser bir örnek vereyim; Satış ortağı olduğunuz ürünün %25 komisyon verdiğini ve fiyatının 200TL olduğunu düşünelim. Siz gece uyuduğunuzda yaptığınız tanıtımlardan iki ürün satılsa 100TL kazanmış olursunuz. Uyanıp hesabınıza baktığınızda güne +100TL ile başlamak istemez miydiniz? Bu çok çok normal bir örnek çünkü günde onlarca satış yapan ve yüzlerce ürüne satış ortağı olan kişiler var. Satacağınız ürünün sınırı yok istediğiniz kadar ürüne satış ortağı olup tanıtımını yapabilirsiniz. 


 Gördüğünüz gibi satış ortaklığı sisteminde belli bir ivme kazandığınız zaman bu paraları hiç çalışmasanız bile kazanabiliyorsunuz. Yalnızca verdiğim örnekten yola çıkalım günde ortalama 100TL kazansanız ayda 3000TL kazanç elde etmiş olursunuz. Ek gelir olarak düşünürseniz fena sayılmaz. Bu kazanç için bir kaç ay boyunca günde 1-2 saat bilgisayar başında oturmanız yeterlidir. Yani ekstrem bir örnek değil. Daha fazla kazanmak isterseniz daha fazla çalışmanız gerekir.



  Her işe ilk başladığınızda belli bir birikime, tecrübeye ihtiyacınız vardır. İnternetten para kazanma konusu o kadar büyük bir denizdir ki kendi kendinize öğrenmeye çalışırsanız kaybolup gidersiniz. Üstelik tüm umudunuzu kaybedip vazgeçebilirsiniz. Çünkü internette çok fazla yalan bilgi var. Siz kendi kendinize öğrenmeye kalktığınızda doğru yolu bulana kadar yıllarınızı harcayabilirsiniz. İşte bu yolda size adım adım rehberlik edecek kaynak GooMass. Siz başkalarının yaptığı hatalara düşmeyin, bu benim size şahsi tavsiyemdir. GooMass'ı satın almayıp aylarca satış ortaklığından para kazanmaya çalışırsınız bir de bakmışsınız ki elinizde ''0'' var. Kendim aynı hataya düştüm oradan biliyorum. Bir de gözü karartıp GooMass'ı satın alırsınız ve aldığınız hafta kazandığınız para ödediğiniz parayı amorti eder sonra kara geçmeye başlarsınız. Başkalarının hatalarını yaşayarak tecrübe etmeyin. İnatçı olmayın, ne kadar erken kazanmaya başlarsanız sizin için o kadar iyi. Şimdiden bol kazançlar diliyorum...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder