9 Nisan 2014 Çarşamba

Facebook İle İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim?

 Dünyada Google'dan sonra en çok ziyaret edilen site olan Facebook'un dünya genelinde 1 milyarı aşkın, ülkemizde ise yaklaşık 35 milyon kullanıcısı bulunmakta. Bu sitede kendinizle ilgili profil bilgileri paylaşıp, fotoğraflar, videolar ekleyip kendinize ait bir sayfa yaratıyor, ilkokul arkadaşlarınızı bile bulabiliyor ve onlarla sohbet edip karşılıklı yorumlaşabiliyorsunuz. Bu yazıyı okuyacak kadar internetle haşır neşir olduğunuza göre sizin de kendinize ait bir Facebook profiliniz vardır diye tahmin ediyorum. Peki vakit geçirmek için girdiğiniz Facebook ile para kazanabileceğinizi hiç düşündünüz mü?




 Aslında halihazırda bir çok marka reklam için Facebook'u aktif şekilde kullanıyor. Facebook bilgisayar başında geçirdiği zamanı paraya çevirmek isteyenler için de önemli bir gelir kapısı oluyor. ''Peki nasıl Facebook'tan para kazanabilirim?'' diye soruyorsunuz biliyorum. İnternetten nasıl para kazanılacağını araştırıyorsanız satış ortaklığı sistemini de muhakkak duymuşsunuzdur. İşte bu yazıyı sonuna kadar okuduğunuzda bu sistem ile Facebook üzerinden para kazanabileceksiniz.

 Satış ortağı olduğunuz ürünü Facebook'ta tanıtıp satmanız durumunda %70'lere varan komisyonlar kazanabileceksiniz. Hem de bu sizin aylarınızı alacak bir eğitim sonrasında yapabileceğiniz kadar zor bir sistem değil aksine 1 hafta içinde bile para kazanmaya başlamanız mümkün.


 Ayda 1000 TL'den fazla para kazanmak istiyorsanız Facebook sizin için uygun bir platform olabilir. Sistem oldukça basit. Xticaret gibi satış ortaklığı programlarından birine üye olursunuz, bir çok farklı ürün arasından size uygun gelenini seçip satış ortağı olursunuz ve o ürünü Facebook ile tanıtarak ürünün satılmasını sağlarsınız. Sattığınız ürünün, sitede satış ortağı olurken gördüğünüz, önceden belirlenmiş komisyon yüzdesi neyse anında hesabınıza geçer. İşte bu kadar basit bir sistemdir. Bu sistem sizin için hiçbir risk taşımaz çünkü size ait olmayan ürünlerin tanıtımını yaparsınız ve sattığınız üründen komisyon kazanırsınız yani satılmazsa zarar etmezsiniz. Aynı şekilde ürün sahibi de reklam ve pazarlamaya bütçe ayırmadığı için kardadır üstelik ürünü bir çok satış ortağı tarafından satılmaya devam eder. Satış ortaklığı sistemi hakkında detaylı bilgi için TIKLA!

 Facebook'ta satış ortağı olduğunuz ürünün linkini paylaşabilirsiniz, mesaj olarak yayabilirsiniz, sayfalara reklam verebilirsiniz bu yöntem tamamen size kalmış. Yapmanız gereken şey temelinde size verilen link ile ürünü sattırmak. Örneğin 50 TL'lik bir ürün sattığınızı varsayalım ve bu satış ortağı %70 komisyon oranı belirlemiş olsun. Satış gerçekleştiğinde direk sizin hesabınıza hakkınız olan 35 TL geçecektir. Facebook'ta satış ortaklığı ile para kazanmak oldukça etkili ve tavsiye edeceğim bir seçenek. Artık Facebook profilinizi kullanarak saatler içinde nasıl para kazanabileceğinizi öğrendiniz. Herkese bol kazançlar diliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder