12 Ağustos 2014 Salı

Mail Okuyarak Para Kazanmak

Arkadaşlar bu yazımda sizlerle yine bir internetten para kazanma yöntemini paylaşacağım. Bu kez konumuz mail okuyarak para kazanmak! Bu yöntem internette var olan ürünlerin reklam maillerini okuyarak para kazanmaya dayanıyor. Bu yöntemden çok daha fazla kazandıran internetten para kazanma yöntemleri olmasına rağmen bunu da sizlerle paylaşmadan geçemezdim. İnternette mail okuyarak belki zengin olmazsınız ama günlük harçlığınızı çıkarabilirsiniz. Ayrıca bu yöntemin haricinde internetten para kazanabileceğiniz tüm yöntemleri anlattığım İnternetten Para Kazanma Yöntemleri adlı yazımı okumanızı tavsiye ederim.

Gördüğünüz gibi diğerleri kadar çok kazandırmasa da mail okuyarak para kazanmakta bir internetten para kazanma şeklidir. Bu para kazanma yöntemi internetten gelen reklam içerikli mailleri okuyarak para kazanmaya dayalıdır. Kazancınız sistemde 25$ olduğunda paranız hesabınıza yatar. Oturduğunuz yerde bu parayı kazandığınızı düşünürseniz bedava para akışı sağladığınızı düşünebilirsiniz. Günde 10-15 dakikanızı ayırarak bu parayı kazanabilirsiniz. Ne kadar zaman harcayacağınız dolayısıyla ne kadar kazanacağınız da size bağlıdır. Kazancınızın sınırı yoktur.

Bu sistem çok kolay bir mantığa dayalıdır. Şirketler ürünlerinin reklamlarını yapmak için mail atıyorlar, sizler de bu mailleri okuyarak para kazanıyorsunuz. İşte bu kadar basit! Kazancınız 25$ kotasına ulaştığında da paypal gibi sitelere yatırılıyor. Paypal kullanıcısı değilim, olmakta istemiyorum diyorsanız çek ile de ödeme talep edebiliyorsunuz. Kazancınızın elinize ulaşmama ihtimali sıfırdır. Yalnız çek ile ödeme aldığınızda bankaya küçük bir komisyon ücreti kaptırabilirsiniz. Günlük harçlığını çıkarmak isteyen öğrenciler, ev hanımları vs. için ideal bir internetten para kazanma yöntemidir. Ancak bu kazanç bana yetmez daha fazlasını istiyorum derseniz size En Kolay ve En Çok Kazandıran Ek İş yazımı okumanızı tavsiye ederim.



Öncelikle edinmeniz gereken yeni bir mail adresidir. Bu sayede kişisel maillerinizle oluşacak karışıklığın önüne geçmiş olacaksınız. Daha sonra adresinize gelecek mailleri okuyarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ücret mailden maile göre değişiklik gösterecektir. Size kolayca günlük harçlığınızı çıkarabilecek bu yöntemi denemenizi tavsiye ederim. Şimdiden bol şans...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder