16 Temmuz 2014 Çarşamba

GooMass Bu Kadar Para Kazandırıyorsa Neden Paylaşıyoruz

Öncelikle GooMass hakkında bilinmesi gereken en önemli şey GooMass'ın yalnızca satış ortaklığı ile internetten para kazanmayı öğretmediği, tüm internetten para kazanma yöntemlerini öğrettiğidir. Bunun da yanı sıra internette ticaret yapmak herhangi bir mahallede dükkan açmak gibi değildir. Mahallede dükkan açmak demek belli bir çevreye hitap etmek demektir, ancak internette ticaret yapmak milyarlarca insana hitap etmek anlamına gelir. Yani bunları göz önünde bulundurduğunuzda GooMass'ın öğrettiği internetten para kazanma yöntemlerinden biri olan satış ortaklığını seçen iki kişinin birbirlerine rakip olması çok düşük bir ihtimaldir. Çünkü satış ortaklığı sistemi de kendi içinde binlerce ürünle ve satış stratejisiyle dallara ayrılır. Facebook'tan para kazandıran Facebook Para Rehberi satan bir kişinin, sivilce kremi satan bir kişiye rakip olması imkansızdır.



Olaya dünyada internet kullanıcısı olan yüz milyonlarca insanın müşteri olma potansiyelinden bakarsak durum çok nettir aslında. Siz bir ürünü Brezilya'daki bir kadına da satabilirsiniz, Çin'deki bir keşişe de... Aynı sokakta birden çok marketin olabildiğini düşünürseniz bu kadar kalabalık bir dünyada iki satış ortağının birbirine rakip olması, işlerini engellemesi milyarda bir gibi bir ihtimaldir.

GooMass size satış ortaklığından ziyade başka bir çok internetten para kazanma yöntemini de öğretir. Mesela Youtube üzerinden para kazanmak isteyen birinin bir satış ortağının işine balta vurması mümkün değildir.



Satış ortakları sistemi herkesle paylaşmaktan çekinmezler çünkü yeni kişilerin bu işe dahil olması satış ortaklığı sisteminin daha geniş iş alanlarına yayılması anlamına gelir. Dolayısıyla bugün üç ürünün satışından ayda 5000TL kazanabilen bir satış ortağı sektörün büyümesiyle aslında daha fazla para kazanabileceğini farkındadır. Tabi bazı insanlar bencildir, yalnızca kendileri kazanmak isterler. Böyle insanları satış ortağı olarak değil zaaflarına yenik düşmüş insanlar olarak değerlendirmek gerekir.



Bakılması gereken bir açı da satış ortaklarının birbirlerine yardım ederek birbirlerini destekleyebilecekleridir. Satış ortaklığında satış stratejisi tamamen sizin yaratıcılığınıza ve çalışmanıza bağlıdır. Sizin denediğiniz bir stratejinin getirisiyle, başka bir stratejiyle satış yapan başka bir satış ortağının kazancını kıyaslayabilir bunu istatistiki olarak analiz edebilirsiniz. Bu sizin satışlarınızı arttırmanızda önemli rol oynayan bir fizibilite örneğidir. Bunun dışında işin içine girdiğinizde görebileceğiniz satış ortaklarının birbirlerine sağlayabilecekleri bir çok yarar vardır. İşte bu yüzden bir satış ortağı başka bir satış ortağının bu işi öğrenmesinden çekinmez aksine teşvik eder.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder