16 Temmuz 2014 Çarşamba

GooMass İnternetten Para Kazanmak İçin Ne Öğretiyor

Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki internetten satış ortaklığıyla para kazanmak isteyen bir kişinin yıllarca yabancı kaynaklardan araştırıp öğrenebileceği bilgileri anlaşılabilir bir Türkçe ile üyelerine öğretmeyi hedefliyor. GooMass gibi bir internetten para kazanma rehberinin Türkçe eşi benzeri olmadığı için, yıllarınızı harcayıp İngilizce, Almanca, Fransızca gibi dillerden çevirip anlamaya çalışmak yerine GooMass edinip bir kaç gün içinde para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Satış ortaklığı cidden enteresan bir ticaret yöntemi. 4-5 yıl bu işe azimle emek verip hiçbir şey kazanamayan tanıdıklarım olduğu gibi, başladığı gün satış ortaklığından para kazanan tanıdıklarım da var. Bu işte adımınızı nereye atacağınız gerçekten çok önemli. İnternet eşi bulunmaz bir maden, eğer doğru strateji izlerseniz her saat para kazanabiliyorsunuz. Ancak yanlış stratejilerin arasında kaybolup gidebilirsiniz de. Bu durum yeni başlayan bir satış ortağının başına gelebilecek en kötü şeydir. İşte GooMass size bu konuda rehberlik yapıyor. 


İnternetten para kazanma yöntemleri arasından size en uygun olanını bulup o yönde doğru girişimlerde bulunmanızı sağlıyor. Mesela yalnızca ek gelir istiyorsanız sizi anket doldurup para kazanmaya yönlendiriyor, fakat çok daha ciddi paralar kazanmak istiyorsanız satış ortaklığına yönlendiriyor. Bununla da sınırlı değil elbette... Satış ortaklığının püf noktaları, hangi ürünlere satış ortağı olmanın maksimum gelir sağlayacağı, en yüksek kazancı hangi satış yöntemiyle kazanabileceğinizi öğretiyor. Bunların her biri daha önce de söylediğim gibi internetten satış ortaklığıyla para kazanmak isteyen kişilerin yıllar boyunca edindikleri tecrübelere dayanıyor.

Yani siz bir nevi hazıra konmuş oluyorsunuz. Birileri bu işin cefasını çekmiş oluyor, siz de cüzi bir meblağa ödeyerek bu işin sefasını sürüyorsunuz. Cüzi meblağa demişken gerçekten cüzi... GooMass'ın içindeki eğitim kitlerini ayrı ayrı almaya kalksanız binlerce TL ödemeniz gerekir. Siz aslında GooMass'ı indirmiyor GooMass'a üye oluyorsunuz. Bir kez ödeme yapıyor ve yazarların ömür boyu tüm çıkaracakları eğitimlerden faydalanma şansına sahip oluyorsunuz. Bu aslında çok önemli çünkü GooMass sürekli yenilenen bir eğitim kiti. Hergün yeni bir internetten para kazanma yönteminin çıktığını düşünürseniz çok avantajlı konumdasınız. Örneğin; son dönemlerde popüler olan ''Yazı yazarak para kazanma'' sistemini öğreten bir eğitim kitabı çıkardılar ve bu kitabı haricen satın almak isteseniz fiyatı 39 TL fakat biz GooMass üyelerine ücretsiz. Bu daha onlarca örnekten yalnızca bir tanesi. 

GooMass her türlü internetten para kazanma yöntemini en ince detayına kadar inceleyip size izlemeniz gereken yolu ve tabi asla yapmamanız gerekenleri söylüyor. Mesela sitenize reklam verdiğinizde verdiğiniz reklamın Google tarafından sitenizin puanını arttıracağını ya da azaltacağını öğrenebiliyorsunuz. Bunu öğrenmenin başka tek bir yolu var o da deneyerek öğrenmek. GooMass sizin için burada devreye giriyor, daha önce tecrübe edilip kesinleşmiş bilgileri sizlerle paylaşıyor. Bu yüzden çok kıymetli bilgiler içeriyor.

Eğer internet üzerinden herhangi bir yöntemle para kazanmayı kafanıza koyduysanız hiç düşünmeden GooMass internetten para kazanma kitini edinmelisiniz. Yukarıda sayamadığım daha bir çok yararını ilk gün yaşayarak göreceğinizin şahsi garantisini verebilirim. Elbette şart değil, GooMass olmadan da internetten para kazanabilirsiniz ancak GooMass ile iki günde kazanacağınız parayı 2 yılda kazanırsanız bu girişiminizin ticari hiçbir açıklaması olamaz. Yani GooMass'a 98 TL ödeyip satın aldığınızda iki gün içerisinde o parayı geri alabilme şansınız varken, 98 TL ödememek için iki yıl boyunca deneme yanılma yoluyla para kazanmaya çalışırsanız hem vaktiniz, hem umudunuz tükenir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder