28 Ağustos 2018 Salı

Dolar ve Euro ile Para Kazanmak!

 Paramızın dünya paralarına karşı değer kaybetmesi bizim de alım gücümüzü doğrudan etkiliyor fakat bu durum düşündüğünüz kadar da kötü değil çünkü size bu yazımda dolar ile ya da euro ile nasıl para kazanabilirsiniz onu anlatacağım. Doların ve euronun yükselmesiyle herkesin aklından en az bir kez geçmiştir eminim dövizle para kazanmak. Keşke dolarla para kazansam dediğinizi duyar gibiyim!



  Şimdi size öyle bir iş fikri vereceğim ki kısa süre içerisinde az az da olsa dolar bazında para kazanmaya başlayacaksınız. Evet! Yine satış ortaklığı fakat başka bir dalı; bu yolun adı satış ortaklığının avcı yöntemi. Yani müşterilerimizi ayağımıza beklemeyip onları internet üzerinden bizim bulmamızı sağlayacak yöntem.

 En baştan sizi hiç yormadan söyleyeyim; eğer ilk başladığınızda günlük 20$ para kazanmak yetmeyecekse boşu boşuna yazının devamını okuyarak kıymetli vaktinizi harcamayın. Elbette kazancınız zamanla katlanacak günde 100$ rahatlıkla kazanabileceksiniz fakat bunun olması için en az 2-3 aya ihtiyacınız var. 



 Şimdi gözü yükseklerde olan takipçiler aramızdan ayrıldığına göre gerçek dolar kazanma adaylarıyla yazımıza devam edelim. J  Size özetle işi anlatıyorum sıkı durun! Tüm dünyada satılan bir ürünün satışına yardım ederek üzerinden komisyon kazanacaksınız. Yani aslında oturduğunuz yerden komisyonculuk yapacaksınız. Peki nasıl olacak alanı da satanı da tanımıyorsunuz, kim size neden komisyon versin, nasıl verecek ayrıca…



 Güvenebileceğiniz dünyaca ünlü alışveriş siteleri var (Amazon, Clickbank vb.) Bu sitelerde doğal olarak genel geçer paralar olan Dolar veya Euro ile satışlar yapılıyor ve siz bu ürünlerden seçtiğiniz birine satış ortağı olup satışına yardımcı olursanız hesabınıza anında para geçiyor. Süper sistem değil mi? İlk etapta binlerce ürün arasından hangi ürünü seçeceğinizi bilmek çok önemli elbette, ürünü tespit ettikten sonra kime satmayı hedeflediğiniz yani hedef kitlenizi belirlemeniz gerekiyor. Örnek veriyorum bir güneş kremi satacaksınız, bunu gidip kuzey kutbunda satmaya çalışmazsınız değil mi!.. 



Sizinle paylaştığım tüm bilgiler ücretsiz biliyorsunuz bana hiçbir bedel ödemenizi istemedim şimdiye kadar fakat bazı yararlı bulduğum kaynakların reklamını yapmaktan da çekinmedim. Size bu yolda yol göstereceğiniz düşündüğüm kaynağın adı GooMass. Amazondan nasıl para kazanılır, Clickbanktan nasıl para kazanılır hepsini detaylarıyla videolu öğrenmek için vakit kaybetmeden başlamanızı tavsiye ederim. Sormak istediğiniz her soruyu yorum olarak sorabilirsiniz, irtibatı koparmayın. J Buraya Tiklayin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder